Hairstyles by TheHairStyler.com

 • HOME

 • KAPSELS

 • CONSULTATIE

 • ABONNEREN

 • INLOGGEN
 • KRULLENDE KAPSELS
  Online Kapsels Proberen

  VIRTUELE KAPSELS DEMO
  ABONNEREN
  GETUIGENISSEN
  VIRTUELE MODELLEN
  KAPSEL CONSULTATIE
  KAPSEL ZOEKEN
  KAPSELS VAN BEROEMDHEDEN
  HULP


  Klik hier om u te abonneren
  en probeer verschillende
  kapsels op uw eigen foto.

  Vertel een vriend(in)
  over deze website.  Kapsels

  Dagdagelijks
  kort
  halflang
  lang
  steil
  golvend
  krullend

  Celebrity
  Klassiek
  Alternatief
  Dreadlocks


  Bruidskapsels
  opgestoken krullend
  opgestoken steil
  losse krullen
  loshangend steil

  Mannen
  kort
  lang
  conservatief  Krullende Kapsels

  Krullen, krullen en nog eens krullen

  Veel meisjes met steil haar zouden graag een hoofd vol met krullen hebben en tegenwoordig ruilen vrouwen hun straighteners voor een diffuser om het beste uit hun natuurlijk krullende haar naar voor te brengen.

  Wie heeft krullen?
  Steeds meer actrices beginnen hun krullend haar puur natuur te dragen, zoals Keri Russell uit Felicity, Jane Krakowski uit Ally McBeal, Julianna Margulies uit ER, Sarah Jessica Parker uit Sex in the City en de oogverblindende Debra Messing uit Will & Grace.

  Wie kan krullen dragen?
  Krullende kapsels kunnen werkelijk door iedereen gedragen worden. Als je krullend haar hebt dat de neiging tot kroezen heeft, gebruik dan een zware gel of een ontspannende balsem en laat je haar op natuurlijke wijze drogen. Kroest jouw haar niet, gebruik dan een gladmakend serum en kneed je haar bij het gebruik van de diffuser. Vrouwen met steil haar kunnen kiezen uit enorm veel producten om krullen met een natuurlijke uitstraling te maken.

  De coupe
  Lang haar laat zich veel gemakkelijker krullen. Het in lagen knippen van haar stimuleert de natuurlijke krul, dus ga voor fijne laagjes om die verende krulletjes te krijgen. Als jij graag een kort kapsel wilt, laat het haar dan zodanig uitdunnen zodat je gelaatstrekken tot hun recht komen.

  Het goede nieuws is dat nagenoeg elke haarlengte kan krullen.

  Styling
  Er zijn heel veel manieren om krullen te maken. Het gebruik van een diffuser zal het effect van losse, verende krullen geven, terwijl een krultang je de mogelijkheid geeft de omvang van de spiraalvormige krullen te kiezen. Of probeer, voor krullen met meer textuur, de nieuwe krultang met drie pennen eens uit.

  Hoe groter de krultang, hoe losser de krul.  curly hairstyles n.1 Krullende Kapsels: Beroemdheid - Mya
  Lang en sexy, dit is een klassieke look voor deze geweldige zangeres. Het kapsel is in een hoek gelaagd rond de bovenzijde om een ongelijk volume te creëren. Gemakkelijk te onderhouden met regelmatige knipbeurten.

  Stijltip: pas een modelleerlotion toe op het vochtige haar, buig hierna het hoofd voorover en kneed het haar tijdens het drogen voor meer volume. Gebruik een gelspray op het haar voor glans en versteviging.

   
  curly hairstyles n.2 Krullende Kapsels: Beroemdheid - Lisa Bonet
  Met het haar op schouderlengte, zorgt het knippen van ronde lagen voor volle verende krullen, waaraan dit kapsel zijn fantastische look dankt.

  Stijltip: gebruik een mousse of gelspray op het vochtige haar en kneed het haar tijdens het drogen. Een goed geknipte coupe is al wat nodig is om dit kapsel te doen slagen.

   
  curly hairstyles n.3 Krullende Kapsels: Beroemdheid - Tisha Campbell
  Een geweldig creatief kapsel voor Tisha, waarbij het haar op schouderlengte blijft. Het haar wordt in korte gehoekte lagen geknipt om tot een rond kapsel te komen.

  Stijltip: pas een modelleerlotion toe op het vochtige haar, buig hierna het hoofd voorover en kneed het haar tijdens het drogen voor meer volume. Gebruik een gelspray op het haar voor glans en versteviging.

   
  curly hairstyles n.4 Krullende Kapsels: Beroemdheid - Alyssa Milano
  Deze verrukkelijke verleidster van het tv-scherm laat deze Boheemse krullen perfect uitkomen. Alyssa heeft gekozen voor een lang kapsel met een minimum aan lagen langs de haareinden. Dit kapsel staat uitstekend bij types met gemiddeld tot dik haar met een natuurlijk krulpatroon.

  Stijltip: werk wat modelleerlotion door het vochtige haar om de look van Alyssa te krijgen. Blaas het haar droog en wikkel hierna je haar tot op ooghoogte rond warmwaterrollers. Verwijder de rollers zodra ze zijn afgekoeld en verdeel een hoeveelheid glansverbeterend product door de krullen voor meer definitie.

   


  Er zijn veel krullende kapsels in onze kapselbibliotheek. Klik hier om een demo van de Krullende Kapsels te bekijken.